در راستای اطلاع رسانی در خصوص پروژه های صنعتی کشور در این مطلب بر آن شدیم تا فهرست طرح های مصوب در زمینه های صنعت و معدن و خدمات و کشاورزی که موفق به اخذ تسهیلات از صندوق توسعه ملی شده اند را حضور شما عزیزان معرفی نماییم. این طرح ها در پایگاه صندوق توسعه ملی معرفی شده اند و مربوط به دوسال اخیر می باشند.
مشاهده و بررسی طرح های مصوب سبب خواهد شد تا با فرصت های سرمایه گذاری و اولویت های کشور تا حدودی آشنا شوید و در تصمیم گیری خود برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعت ، معدن و خدمات و کشاورزی و ... انتخاب هوشمندانه تری داشته باشید.
مطمئنا شما سرمایه گذار عزیز اگر از مزایای واگذری زمین در شهرک های صنعتی آگاه باشید، در انتخاب محل اجرای طرح تان تصمیم مناسب تری اخذ خواهید کرد . در این مطلب سعی شده است تا اطلاعات کافی در این زمینه در اختیارتان قرار گیرد.
:: تهیه زمین مناسب برای اجرای طرح های صنعتی با توجه به مکانیابی و طراحی انجام شده مطابق با اصول فنی و مهندسی و آخرین روشهای شهرک سازی
:: عدم نیاز به کسب مجوز جداگانه از ادارات و سازمانهای متعدد از قبیل محیط زیست، منابع طبیعی، کشاورزی، آب، برق و امور اراضی، میراث فرهنگی، خاکشناسی، ثبت، راه و ترابری، کار و امور اجتماعی و ...
دسته بندي شهرستان هاي كشور به منظور تعيين ضرورت ايجاد اشتغال صنعتي به تفكيك ضرورت زياد, متوسط وكم با توجه به متغير هاي ذيل صورت پذيرفته است:
:: نرخ بيكاري
شهرستان هاي كشور بر اساس اطلاعات نرخ بيكاري مركز آمار ايران به سه گروه با نرخ بيكاري زياد, متوسط و كم دسته بندي شده اند.
:: نرخ اشتغال صنعتي :
اين متغير بر اساس سهم اشتغال مجوزهاي بهره برداري صادره تا كنون به تفكيك هر شهرستان به جمعيت شاغل آن شهرستان بدست آمده است. دسته بندي آن نيز همچون متغير نرخ بيكاري زياد, متوسط و كم بوده است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در تیرماه 1384 بر اساس مصوبه شورای عالی اداری تشکیل گردیده است. این سازمان از ادغام سازمان صنایع کوچک ایران و شرکت شهرکهای صنعتی ایران به وجود آمده و بصورت شرکت دولتی اداره می شود. سازمان صنایع کوچک ایران در سال 1380 و پس از تشکیل وزارت صنایع و معادن ایجاد شده بود و شرکت شهرکهای صنعتی ایران با هدف ایجاد هماهنگی و استفاده مطلوب از امکانات زیر بنائی و ارائه خدمات مناسب و ضروری برای متقاضیان سرمایه گذاری در زمینه تولیدات صنعتی با تصویب مجلس شورای اسلامی در سال 1362 ایجاد گردیده بود.
طبق مصوبه شورای عالی اداری وظایف مربوط به سیاستگذاری و تنظیم مقررات مربوط به حمایت های لازم از صنایع کوچک به وزارت صنایع و معادن منتقل گردیده و وظایف و فعالیتهای اجرائی - حمایتی به این سازمان سپرده شده است.
این مرکز سازمانی است حمایتی و تائید صلاحیت شده که بعنوان منبع رشد و تامین کسب و کار و نوآوری برای بنگاه های کوچک و متوسط مبتکر و کارآفرین عمل نموده و در توسعه اقتصادی محلی و منطقه ای مشارکت کرده و با خلق بنگاه های کوچک و متوسط مبتکر جدید و پروژه های ابتکاری در بنگاههای موجود ، طیف وسیعی از رهنمود های جامع را برای راهبری آنها ارائه می نماید.
این مراکز با هدف ارتقاء و بهینه سازی بنگاه های صنعتی و بهبود توان رقابتی آنها در بازارهای ملی و بین المللی ، همچنین ارتقاء فرهنگ استفاده از خدمات مشاوره ای و بکارگیری صحیح توان خدمات فنی و مهندسی در حل مشکلات آنها فعالیت می نماید.
یک واحد فناور که در زمینه خدمات فناوری و کسب و کار ( مانند : بهینه سازی ، کیفیت و استاندارد ، تجهیزات و ماشین آلات ، بازار و فروش ، سرمایه گذاری ، مالی و حقوقی ، مدیریت ، آموزش تخصصی و عمومی ) از مراجع قانونی ذیربط دارای مجوز است. درخواست استقرار خود را با تکمیل برگه های ویژه مشخصات واحد متقاضی به شهرک فناوری ارائه می نماید.
پس از بررسی تخصصی سوابق و توانمندی های واحد متقاضی در راستای نیازهای تخصصی شهرک فناوری در صورت حائز بودن شرایط مورد نظر با استقرار واحد مذکور موافقت می شود.
شهرک فناوری (Technopark) سازمانی است که بوسیله متخصصین حرفه ای مدیریت می شود و هدف اصلی آن افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و رقابت سازنده میان شرکت های حاضر در شهرک و موسسه های متکی بر علم و دانش است. برای دستیابی به این هدف یک شهرک فناوری ، جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاهها ، موسسه های تحقیق و توسعه ، بنگاه های خصوصی و بازار ، به حرکت انداخته و مدیریت می کند و رشد شرکت های متکی بر نوآوری را از طریق مراکز خدمات فناوری و کسب و کار و فرآیند های زایشی تسهیل می کند. شهرک ها همچنین خدمات مناسب دیگری به همراه فضاهای کاری و تسهیلات با کیفیت بالا فراهم می نمایند.
كلاستر يا خوشه صنعتي عبارت است از مجموعه اي از صنايع كوچك و متوسط تشكلها و بنگاههاي خدماتي كه در يك رشته صنعتي باتكيه بر مزيتهاي خاص و سرمايه هاي قوام يافته مناطق جغرافيايي با اهداف اقتصادي سازماندهي شده اند.
از حدود سه دهه پيش اين الگوي منطقه اي سازماندهي صنايع كوچك و متوسط در نقاط مختلف جهان در رشته هاي متعدد صنعتي پياده شده است كه از نتايج آن مي توان به جهاني شدن اقتصاد هاي محلي – افزايش درآمد سرانه آنها – ايجاد اشتغال و رشد و توسعه درون زاي مبتني بر توانمندي هاي اين مناطق اشاره كرد. بعلاوه از ديگر مزاياي اين الگوي سازماندهي صنايع – هدفمند بودن- هر چه تخصصي تر شدن و اقتصادي تر بودن خدمات و پشتيباني ها از صنايع مجتمع در خوشه ميباشد.
کسب اطلاعات کلی در زمینه نواحی و شهرک های صنعتی کشور کمک خوبی به نحوه سرمایه گذاری در کشور می نماید . چراکه این آمار و اطلاعات به نوعی بیان کننده سطح توسعه صنعتی کشور می باشد.
این اطلاعات و آمار مربوط به پایان آذرماه سال 1391 می باشد که توسط کارشناسان سازمان صنایع کوچک تهیه و منتشر شده است.
جهت بررسی آمار نواحی و شهرک های صنعتی کشور به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
نگارش طرح توجیهی و انجام مطالعات امکان سنجی در حوزه های مختلف از قبیل: صنعت، کشاورزی و دامپروری، خدمات، گردشگری و توریست سلامت تخصص ایران صنعت بوده و از سال 1386 خدمات رسان سرمایه گذاران عزیز در این حوزه بوده ایم. ما در راستای کمک به سرمایه گذاران بخش فروشگاه دانلود طرح توجیهی آماده را راه اندازی نموده ایم تا با حداقل هزینه از پروژه های مختلف اطلاعات جامعی دریافت نمایند.
تلفن تماس: 05691011020
05632255578
همراه : 09393623135
ساعات پاسخگویی: هر روز از ساعت 8:30 تا 15:30 - بجز ایام تعطیل
ایمیل: isanat85[at]gmail.com